Известие

Collapse
No announcement yet.

Плюс/Минус в сферата на услугите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Плюс/Минус в сферата на услугите

Не видях подобна тема в форума.Нека кажем къде как са ни обслужили,колко ни е струвало и доволни или недоволни сме от начина по който сме похарчили парите си.Ако темата ви се стори глупава или ненужна нека я изтрие правоймащият.
    И първо мнение-София BE SO миналата седмица,сметка за 4 души около 100 лева от тях надписани около 20/надписаха цяла бутилка вино/ като цена- качество за храна около 4-5 по шестобална система 3-4 обслужване.
    Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 12:50. Основание: Корекция на заглавието.
    Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
    156 1,8ТS-99 ......
    EX
    159 1,9 JTD-08

Е ... в BESO-то обслужването си е добро, цените са им малко на горе, но поне имат кашаса ... по шестобалната му давам 5ца ...
    За тая жега, градината на лагуната е много добра ... муниса е че нямат сладоледени торти.
    Диваците са точни, ама кухнята е малко постна ...
    Жули на симеон е приятно спокойно ресторантче.
    Кръчма ... Веселото село в борисовата, 7 8 9 в дървеница и къщата в студентски им давам 5и 1/2, но са чалгарски ... повечето няма да ги харесат.
    В центъра игуаната не е лошо кафе, от Алабин се завива към хотел Рила май беше. Катерина на славейков също.
    Някой ако ми каже някое свежо ресторантче, ще го черпя
    „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Градината на Spaghetti Kitchen е невероятна (там беше един от веригата Кривото - на 6 септември до Кристал), но работи само до 22 и нещо. Цените също са дебелички там... 5 човека, с не много пиене и само някои от тях със салати и десерт - 120 лв сметка...
      Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Mr. Pizza - винаги съм супер доволен. Картофките не са от гадните замразени боклуци, които ти пробутват навсякъде, а цените също са много добри. Има и обедно меню на дъмпингови цени. В BE SO го раздават мноо ларж и имат хубава лимонада, ама иначе нещо не ме кефи... Иначе по центъра има много хубави - игуаната, катерина, лагуна... ААаа и да не забравяме - Radio Cafe!! Мноо свежарско място...под моста на влюбените. Може да си лежиш на тревата или да се печеш на шезлонг. В младост зад един аутлет център пак има такова, че и по-добро - голям двор със суперяк райграс, възглавнички навсякъде, пускат хаусчета и в най-големите жеги е супер да се разхлади човек.
        Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
        Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
        BMW 328i

Comment

Идеята ми допада, но думичката "клюкарник" леко стърже ирисите ми, та ще променя заглавието.

Бих искала темата да е и малко по-обща, за да не отваряме нови, например за: шофьорски курсове, конни бази, плувни басейни, ски курорти морски такива и прочие.

Какво ще кажете да си я кръстим "Плюс и минус"?
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Топ 5 ресторанта за мен в София

1. УНО няма знаение този на Васил левски или на Раковска
            2. Българи на Дондуков
            3. Чекпойнт Чарлиз
            4. Джоя на Дондуков
            5. Мото макар е не съм бил в последните 2 месеца.

Бесо (в борово) е комси-комса...за суши доста бива сравнено с гадоста на Хепи
            Last edited by _power_; d.m.y г., 17:33.

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
              4. Джоя на Дондуков
              Не е лошо, но на мен ми допада повече Магнито (врата до врата с Джоя).
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
              Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
              Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
              Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщение
                Не е лошо, но на мен ми допада повече Магнито (врата до врата с Джоя).
                Мислих си за Магнито.. но след обстойна ревизия Джоя за мен спечели. просто обслужването е наистина такова, каквото съм полуавал във и 5* хотели.

Comment

Гърция-остров Лефкада.Уникално местенце с прекрасни плажове.Препоръчвам наемане на апартамент от частно лице/50 евро с две спални /относително праличен.Островът е планински и в село Василики има прекрасни условия за сърф.
                  Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                  156 1,8ТS-99 ......
                  EX
                  159 1,9 JTD-08

Comment

Цяла Гърция е идеална за туризъм, та според мен заведения чак там е малко излишно.
                    Все едно в Париж, на Мон Парнас, първата пряка вляво, при стария негър, не помня улицата, а имаше и едно, където работеха трима - негър, бял/риж, като ирландец/ и азиатец, пак е там
                    По добре е да се ограничим за у нас си, та аз ще кажа едно две.
                    Пицариите дон Домат, особено на Дондуков и Веслец, ако не бъркам Веслец, много е добра
                    Същота така препоръчвам две от пицариите Джепето, не знам дали има други в Сф- в Люлин, до кооперативния и тази на Гурко, близо до Раковски.
                    ЕДна пицария на езерота Ариана, първата под стадион В. Левски, до мястото, където се качвате на лодки и водни колела /но от година не съм ходил там все пак/
                    засега толкова
                    Last edited by fred; d.m.y г., 20:58.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

В столицата мен ми допада Алеграта на пресечката на Климент Охридски и Андрей Ляпчев, както и гореспоменатата Енотека Уно.
                      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Ако става дума за международни, казвайте :0 Мога да дам интересни предложения за Близкия и далечния изток + 4-5 европейски столици.

Comment

На ъгъла на Нишава и Битоля, говоря за София, има една кръчма - Двете халби. Заслужава си
                          145, 1.6 boxer
                          156, 2.4 JTD - ex
                          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

За другите градове не знам но положението в Благоевград е плачевно и под всякаква критика от страна на заведения за хранене,високи цени,лоша кухня и свръх ниско обслужване,поръчките навсякъде се носят хаотично,направо ми е писнало да повтарям ,,Извинете имахме и........".
                            Иначе от страна на кафета сме по-добре,препоръчвам Memo,Swing,Frame и лятно време градината на Trezor.
                            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

А, цените у нас са си надути, особено в София и по разни курорти
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Working...
                              X